Ladataan

Uutinen: Klassiset Mega Man -pelit saapuivat mobiililaitteille – eivätkä ne kehuja kerää

08.01.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Nintendo Entertainment Systemin kuusi klassista Mega Man -peliä ovat saapuneet ostettavaksi Android- ja iOS-laitteille. Mega Man Mobile -lisänimellä varustettuihin uusiojulkaisuihin ei välttämättä kannata koskea kuitenkaan sillä kuuluisalla pitkällä tikullakaan, sillä raporttien mukaan klassikoiden uusimmat käännökset ovat siitä heikommasta päästä.

Mega Man Mobile -pelien ongelmista suurin tulee räikeästi esiin jo niiden trailereista. Pelien ruudunpäivitys ei ole nimittäin alkuunkaan sitä, mitä tarkkuutta vaativilta NES-klassikoilta sopisi nykyvehkeillä odottaa. Käännösten emulaatio ei ilmeisesti ole ollut erityisen ystävällinen myöskään esimerkiksi pelien äänimaailmalle.

Kutakin peliä Capcom on kaupitellut kahden euron kappalehintaan.

Lähde: Kotaku, Polygon, Ars Technica

4 kommenttia

08.01.2017 16:05
Mikä yllätys! Edelleenkin odotan sitä PS4-kokoelmaa fyysisesti Capcom! Päätitte lopulta julkaista Resident Evil 4-6 fyysisesti täällä PS4:lle, niin miksei sitä Mega Man -kokoelmaakin?
Picture of snaketus
08.01.2017 19:47
Edelleenkin vähän katkera että joiduin käyttämään 60e kultaiseen Megaman amiiboon, koska hahmo tulee vain fyysisen 3DS-version mukana, jota ei julkaistu Euroopassa, eli peli ei toimi koneessani mutta ompahan komea laatikko hyllyssä. Pelimiesliike olisi vain tehdä uusi Megaman ja näyttää Mighty Number 9:lle kuinka se pitäisi tehdä, mutta tuskin siitäkään mitään hyvää tulisi. Antaa toisen levätä rauhassa jo.
Picture of Joku Sankari
08.01.2017 19:49
Itse ajattelin että tämä on täyttä tuskaa kosketusnäytöltä pelattaessa mutta ei tuo nyt ihan täyttä sontaa sen osalta välttämättä olisikaan ollut. En silti lähtisi mitään Megamania edes yrittämään, sillä sen verran tarkkaa ohjausta nämä pelit vaativat. Itse en pääse edes ohjaimella näitä läpi, niin kuka hullu haluaa edes yrittää kosketuksella?
Picture of zappah
09.01.2017 21:29
Miksei tästä tullut koskaan fyysistä kopiota Eurooppaan? Olisin halunnut ostaa tämän käsikonsolille, mutta se fyysisen kopion puute ja Vitan jättäminen täysin paitsioon sai harkitsemaan uudelleen. En taida jaksaa hankkia.
Picture of Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung