Ladataan

Uutinen: Killer Instinct saapuu Steamiin

18.06.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Microsoftin ilmaismätkintä Killer Instinct on tulossa Steamiin. Jo reilut kolme vuotta tuettu peli on ollut aiemmin saatavilla vain Xbox Onella ja Windows 10:llä, eli Steam-julkaisu tuonee sen jälleen aina vain isomman yleisön ulottuville.

Vielä on epäselvää, miten Killer Instinctin Steam-julkaisu tulee tarkalleen tapahtumaan. Oletettavasti pelin Steam-versiotakin päästään pelaamaan ilmaiseksi, mutta tiedossa ei vielä ole, onko se miten yhteydessä Xbox One- ja Windows 10 -versioihin. Nykyisillä alustoilla peliä on ollut mahdollista pelata esimerkiksi niin, että yhdellä yksittäisellä tunnuksella kaikki edistyminen ja ostokset ovat olleet saatavilla sekä pc:llä että Xboxilla.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa Steam-versiolle ei ole vielä annettu. Joskus vielä tämän vuoden puolella siihen päästään kuitenkin vielä käsiksi.

8 kommenttia

19.06.2017 00:51
Nyt sama Sea of thievesin kanssa niin on kyllä iloa. Ei jaksa mitään windows kymppiä parin pelin takia asentaa.
Picture of Heppulinen
19.06.2017 12:32
Alkaa muodotumaan trendi tässä. Seuraavaksi Forza Horizon 3 ja Forza 7 julkaisussa, kiitos.
Picture of snaketus
19.06.2017 11:29
Eipä oo itteä kaduttanu että Xbox Onen myin alkuvuonna pois. Käytännössä kaikki pelit Haloa lukuunottamatta voi pelata koneella. Vähän epäilin että näin tulee käymään, ei ole mitään käytännön syytä omistaa/hankkia Onea (paitsi 4k bluray soitin sellaisille jotka sellaista kaipaa)
Picture of jjl89
19.06.2017 11:37
Hieno homma! On tuo Windows Store/UWP sellainen kökköfesti, että jo on aikakin saada pelit sieltä oikealle alustalle.

Xbox One on itselläkin menossa myyntiin, mutta PC, PS4 Pro ja Switch jäävät tietysti käyttöön. XBone on aivan turha konsoli nyt kun Halotkin ovat matkalla PC:lle (enkä niiden suurin fani ole muutenkaan, vitonen oli aivan turha ilman splitscreen-moninpeliä). 4K Blu-ray -soitin jäisi konsolin ainoaksi käyttötarkoitukseksi, kun Sony urpouksissaan jätti sen PS4 Pro -mallista pois (minkä ihmeen takia??).
Picture of Patemies
19.06.2017 12:42
Lainaus käyttäjältä jjl89
(paitsi 4k bluray soitin sellaisille jotka sellaista kaipaa)

Ja niitäkin saa jo standaloneja halvemmalla, kappas kun tuli kilpailua niin hinnat laski ja sitten on myös Xbox One S jos se on se tavoite, eli soittaa 4K UHD Blu-rayta.

Lainaus käyttäjältä Patemies
Sony urpouksissaan jätti sen PS4 Pro -mallista pois (minkä ihmeen takia??).

Säästösyistä, mutta ilmeisesti tuon lisääminen ei juurikaan konsolin hintaa olisi nostanut. Oikea syy todennäköisesti on se, että eivät halua kannibalisoida omia standalone myyntejään tällä kertaa, kuten tekivät PS2:sen ja DVD;n kanssa sekä PS3:lla Blu-rayn kanssa. Kuulin tämän omien puheidensa mukaan Sonyn AV-osastolla työskentelevältä, mutta kuten aina, suolaa voi lisätä ja eikä todellakaan ottaa faktana, mutta olisi kohtalaisen looginen syy.
Picture of snaketus
19.06.2017 14:38
Kannatti jäädä odottelemaan Laughing out loud
Picture of Kaze88
20.06.2017 12:15
Itse ostin jo levyllä Definitive Editionin Xbonelle 9,99€. Uskon että tuossa on tarpeeksi siältöä, mutta jos joskus saa koko roskan Steamissa yhtä halvalla niin ehkä sitten, eihän minulla vielä Xboneakaan ole.
Picture of Brutal1ty
20.06.2017 14:31
Lainaus käyttäjältä Brutal1ty
Itse ostin jo levyllä Definitive Editionin Xbonelle 9,99€. Uskon että tuossa on tarpeeksi siältöä, mutta jos joskus saa koko roskan Steamissa yhtä halvalla niin ehkä sitten, eihän minulla vielä Xboneakaan ole.

Mullakin on tuo Definitive Edition levyllä hyllyssä ihan keräilyn vuoksi vaikka en tällä hetkellä Xbonea omista. Ei tuo Steam-versio silti pahitteeksi ole, nyt voin harkita ostaa sen myös pc:lle. Windows Store kikkaretta en olisi koskaan ostanut. Steam versio "Xbox" peleistä on hyvää bisnestä.
Picture of snaketus