Ladataan

Uutinen: Kesähitti PlayerUnknown's Battlegroundsin suosio vain jatkaa kasvuaan

24.07.2017
Kirjoittanut: Jukka Moilanen

Kesän peli-ilmiö PlayerUnknown's Battlegrounds jatkaa edelleen kasvuaan.

Maaliskuussa keskeneräisenä Early Access -versiona julkaistu PlayerUnknown's Battlegrounds on rikkonut Steam Spy -sivuston tilastojen mukaan jo viiden miljoonan myydyn kappaleen rajan. Räiskintäpelin kasvuvauhti on siis hurja, sillä peliä myydään tilastojen perusteella miljoonan kappaleen kuukausitahdilla.

Steamin Early Accessissa saatavilla olevan PlayerUnknown's Battlegroundsin on määrä ilmestyä virallisesti kuluvan vuoden loppuun mennessä. Pelaajamäärän pitäisi saada lisäpotkua myös samalla aikataululla julkaistavasta Xbox One -versiosta. Lisäksi pelistä on tekeillä myös myöhemmin julkaistava PS4-versio.

Lähde: VG247

2 kommenttia

24.07.2017 11:25
Saas nähdä kuinka räjähdysmäisesti myynnit vielä nousevat jahka virallisesti julkaistaan.
Peli on kyllä nyt jo EAssa paremmassa kuosissa kuin monet valmiit pelit, mutta silti monet varmasti empii "keskeneräisen" pelin ostoa(itsekkin taistelin kauan osto haluja vastaan)
Ei mennyt loppupeleissä ainakaan oma 30€ hukkaan, kun pelitunnit huitii yli 200h ja vieläkin lähes päivittäin maistuu kana-aterian metsästys.
Pitkää ikää ja menestystä toivotan.
Picture of gurgi
25.07.2017 17:50
Virallinen julkaisu, arvostelut ja arvoarvio niin katsotaan vaihtaako raha omistajaa. Early Accessia en tue vaikka sata miljoonaa olisi myyty.
Picture of snaketus