Ladataan

Uutinen: Angry Birds yhteistyöhön urheilujoukkueen kanssa - uusi maskottilintu luvassa

14.06.2012
Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen

Useiden uutislähteiden mukaan Angry Birdsin kehittänyt Rovio on tehnyt yhteistyösopimuksen jenkkifutisjoukkue Philadelphia Eaglesin kanssa. Kyseessä on pelinkehittäjän ensimmäinen kumppanuus urheilun saralla, joten Yhdysvaltojen suosituin urheiluliiga NFL ei ole ollenkaan hassumpi aloitus.

Rovio ei itse ole ilmoittanut asiasta virallisesti, mutta animoitu lehdistötilaisuusvideo lupaa uuden maskottilinnun syksyksi.

Linkki videoon.

Lähde: Kotaku

5 kommenttia

14.06.2012 15:35
Hieno juttu, että laajentavat NFL:ään, mutta valitsivat seuroista sen surkeimman.
Picture of Wyyrlok
14.06.2012 15:36
Lainaus käyttäjältä Wyyrlok
Hieno juttu, että laajentavat NFL:ään, mutta valitsivat seuroista sen surkeimman.
Eiköhän valinnan takana ollut joukkueen nimi, enemminkin kuin menestys.
Picture of Valtteri Hyttinen
14.06.2012 16:59
"Kyseessä on pelinkehittäjän ensimmäinen kumppanuus urheilun saralla" Eikös Rovio tee jo Heikki Kovalaisen ja Kimi Räikkösen kanssa yhteistyötä ja taisi olla Monacon GP:n aikaan Lotus Renaultin virallinen partneri. Mutta oli miten oli niin hieno juttu Roviolle. Varmasti saavat lisää näkyvyyttä, jos se on enää mahdollista.
Picture of wintersun
14.06.2012 19:59
Lainaus käyttäjältä Valtteri Hyttinen
Lainaus käyttäjältä WyyrlokHieno juttu, että laajentavat NFL:ään, mutta valitsivat seuroista sen surkeimman. Eiköhän valinnan takana ollut joukkueen nimi, enemminkin kuin menestys.


Enemmän tarkoitin tuon sarkastiseksi heitoksi. Eagles ja Cowboys fanit ovat ns. verovihollisia keskenään ja itse kuulun jälkimmäiseen leiriin. Siksi tällainen heitto...
Eli ihan henkilökohtainen ja huono heitto varsinkin kun en perustellut sitä.

Olisihan tietysti NFL:stä löytynyt myös Ravens sekä Falcons, mutta ehkä tuo Eagles sopi tähän tarkoitukseen hyvin Roviolle.
Picture of Wyyrlok
15.06.2012 10:48
Saints rulez! Who dat?!!!!!!!!!

NFL tavoittaa niitä viimeisiä, jotka eivät ole pelistä kuulleet ja myy varmaan aika tavalla pehmolintuja ja pelejä Philadelphiassa. NASCAR lintua odotellessa...
Picture of Tri Telaketju