Ladataan

Uutinen: Activision on avoin uusille Crash Bandicoot -peleille

04.07.2017
Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen

Activisionin toimitusjohtaja Eric Hirshberg on paljastanut uudessa haastattelussaan yhtiönsä olevan avoin uusille Crash Bandicoot -sarjan osille.

PlayStation-konsoleilla seikkailut pussimäyrä teki viime viikolla paluun PlayStation 4:lle kolmen ensimmäisen osan remasteroituina versioina Crash Bandicoot N. Sane Trilogy -kokoelmassa. Hirshbergin mukaan julkaisija testaakin parhaillaan Crashin kiinnostusta massamarkkinoilla selvittääkseen, onko kiinnostus laaja-alaisempaa vain pieneen faniryhmään keskittynyttä.

- Tiedämme [pelisarjalla] olevan äänekäs fanipohja, joka haluaa pelisarjan palaavan takaisin. Muttemme voi koskaan tietää, onko kyseessä laajalti levinnyt kiinnostus vai vaan nostalgiaan vedonnut niche-yleisö. Toistaiseksi näemme kunnon intohimoa peliä kohtaan, joten se voi johtaa muihin juttuihin, Hirshberg kuvailee N. Sane Trilogyn saamaa vastaanottoa.

- Tietenkin pyrimme aina etsimään seuraavaa suurta juttua. Mutta meidän tärkein prioriteetti on palvella yleisöjä, jotka olemme onneksemme jo saaneet, Hirshberg kuitenkin jatkaa.

Mitään varmaa ei siis ole julkaisijan osalta luvattu, mutta Crash Bandicoot N. Sane Trilogyn hyvät myynnit ovat ainakin edesauttaneet Activisionin suunnitelmia tuoda mahdollisesti jatkoa suositulle pelisarjalle.

Lähde: Games Industry

7 kommenttia

04.07.2017 12:17
Olisi hieno asia, jos jatkoa tulisi. Mind over mutant yms ei oikeat Crash pelit ovat toivottavasti historiaa.
Picture of Lapista92
04.07.2017 12:37
C.
Picture of realOG
04.07.2017 12:51
Miten olisi 60 fps päivitys tuohon juuri julkaistuun trilogiaan? Ei ole syytä miksi niin ei voisi olla. Tämä kokoelma on varsin uskollinen alkuperäisille niin hyvässä kuin pahassa ja gameplayn pitäminen 30 fps ruudunpäivityksessä on yksi mistä olisi pitänyt luopua.
Picture of snaketus
04.07.2017 18:10
Spyro trilogia HD olisi luonnollinen jatko. Uskon että kyseessä on enemmän nostalgiaa kuin kiinnostusta hahmon uusiin seikkailuihin. Vaikka en itse edes pelannut spyronja pienenä niin olisin kiinnostunut päivityspaketista. Uskoisin että Crash Team Racing HD voisi myös myydä kivasti.
Picture of Joku Sankari
04.07.2017 20:44
Pitää jossain vaiheessa ostaa tuo kokoelma. Tuli pienenä pelattua kakkosta ja sitä ajopeliä aika paljon.
Picture of Galactus
05.07.2017 01:16
CTR remake online elementeillä?! Kenties Spyro trilogiasta remake? DO WANT!
Picture of Hifisti
05.07.2017 13:19
CTR HD olis kyl kova!
Picture of r2