Ladataan

Pelaajacastin 192. jakso on nyt katsottavissa videona – vieraana Remedyn Thomas Puha!

09.06.2017
Kirjoittanut: Ville Arvekari

Pelaajacast on laajentanut reviiriään podcast-muodosta myös videon puolelle. Videoversion tuotanto hakee vielä muotoaan, minkä takia pyrimme parantamaan videon laatua tulevissa jaksoissa, kunhan touhu rutinoituu ja tulee tutummaksi.

Toivottavasti viihdytte Pelajaacast-videoiden parissa!

Pelaajacast 192: Kevätkauden viimeisen castin erikoisvieraana mestari itse eli Remedyn viestintäpäällikkö Thomas ’Riot’ Puha. Studiossa vanhaan tyyliin häntä komppaamassa M. Huttunen, V. Arvekari ja J. Kaitila. Woop Woop! Pelaajacast jää kesätauolle ja palaa jälleen eetteriin elokuussa.

Kuuntele Pelaajacast 192 perinteisessä podcast-muodossa täältä!

3 kommenttia

16.06.2017 18:15
Uudessa mikissä oli entistä paremmat pohjapehmusteet, mutta ne eivät selkeästi riitä. Jatkossa laitamme vanhaan tapaan lisää pehmustetta mikin ja pöydän väliin, joten noiden pöydänkopinoiden ei pitäisi kuulua näin pahasti.
Picture of Miika Huttunen
14.06.2017 18:16
Puhan läsnäolo nostaa aina castin toiseen potenssiin,
mutta Pyykkösen puuttuminen muuttaa kantaluvun nollaksi, jolloin kaikki on merkityksetöntä eikä millään ole väliä.
Picture of PolygoniMies
10.06.2017 11:51
Erinomainen cast, Puhasta irtosi paljon asiaa. Itsensä jäätelöartisaanin lempimaku meinasi jäädä kuulematta, mutta onneksi sitä oli kysytty tuplana. Laughing out loud

Audiopuoli kunnossa, mutta tuo mikki kerää pöydän naputtelun melko herkästi. Videossa tuo välillinen epätarkennus(?)/out-of-focus hieman häiritsee silmää.

Castin palaamista tauolta odotellessa.
Picture of Kansalainen