Kaitila pitää pään kylmänä

21.09.2012
Kirjoittanut: finngamer

Kuluneet pari viikkoa ovat olleet kiireisimpiä mitä olen työurani aikana nähnyt. Tässä kirjaimellisesti muutamassa päivässä on pitänyt järjestää…

-Animen valmistelu Kirjamessuille (osasto, tekniikka, työntekijät, kulkuluvat, yhteistyökumppanit, ohjelma)
-Pelaajan valmistelu Digiexpoon (osasto, tekniikka, työntekijät, kulkuluvat, yhteistyökumppanit, ohjelma)
-Erään ulkoistetun palveluntarjoajan vaihto (työvälineet, valtuutukset, perehdytys)
-10v Pelaaja painoon (juttujen tilaus ja aikataulutus, poikkeava kansi, poikkeava jakelu)
-Pelaa!-lehti painoon viikko Pelaajan jälkeen (suunnittelu, juttujen tilaus ja aikataulutus)
-TOIMISTON MUUTTO (en voi uskoa, että tämäkin sattumalta päätyi tähän ajanjaksoon… Muuttofirmojen kilpailutus ja valinta, takuumaksut, avaimet, osoitteenmuutos, vakuutusten siirto, sähkön siirto, puhelimen siirto, netin siirto, siivouksen siirto, postilokeron kohtalo, työterveyshuollon mahdollinen vaihtuminen… eikä vielä olla edes päästy pakkaamaan yhtään tavaraa eteisessämme oleviin 170:een muuttolaatikkoon!)

Ja nämä kaikki vielä sen jälkeen, kun palasin neljän viikon isyysvapaalta jo normaalistikin tänä aikana kertyneiden töiden ääreen (kirjanpito, laskut, palkat…), ja viikko sitten löi vielä flunssankin päälle! Olo on parhaimmillaan kuin Härkösellä ja Vileniuksella.

No okei, se työmäärällä lesoamisesta. Kummasti sitä pääsee zonelle, kun hommaa piisaa. Eiköhän tässä tuhannesta muistettavasta asiasta silti jokin olennainen unohdu, mutta fiilis lienee silti hyvä kunhan kaikki valmistuu.

Joku saattaa nyt kauhistua työnkuvaani, eikö täällä vaan pelata päivät pitkät? Kumma juttu, mutta jätän mielelläni pelailut muille, vaikka se työni aloittaessa olikin osa paikan eksotiikkaa. Mitä enenevissä määrin saan nautintoni siitä, että kaikki toimii mahdollisimman sulavasti muiden työntekijöiden osalta ja että firma on mieluisa työkaveri yhteistyökumppaneiden mielestä.

Kun teen työni hyvin, kukaan ei huomaa mitään. Kun mokaan, sen huomaavat kaikki. :)

-Janne Kaitila, toimituspäällikkö

9 kommenttia

21.09.2012 16:21
Kaitila, kaikilla meillä on töitä ;(
Picture of Ville Arvekari
21.09.2012 17:24
Lainaus käyttäjältä Ville Arvekari
Kaitila, kaikilla meillä on töitä ;(

Ja ne työt loppunevatkin sitten vasta Digiexpojen jälkeen. Smile Työn iloa vain, itse valmstaudun kahdeksaan kokeeseen kahden viikon sisään...
Picture of Jonppe
21.09.2012 21:06
Vertauskuva meni ainakin nappiin Laughing out loud, hienoja miehiä nuo Härkönen&Vilenius. Vaikuttaa olevan Kaitilallakin mukavasti hommia näköjään, mutta sitten kun tuo työrupeama on ohitse, niin on varmasti hyvä ja helpottunut fiilis. Voimia työn äärelle!
Picture of ZaleraFF
21.09.2012 23:31
itsehän käynnistä oluen ja pleikkarin, hyvää perjantaita. Luv Ya!
Picture of Lordo
22.09.2012 13:29
Kuulostaa pelottavasti meikäläisen tradenomiopintojen projektitöiltä. Ainut ero että meillä on muutaman ihmisen ryhmä, Kaitila hoitaa kaikki hommat yksin. Smile I'm sure it ain't easy.
Picture of Snakeleader
22.09.2012 16:10
Jaksaa jaksaa!
Picture of Lasse Ergolas
22.09.2012 16:13
Lainaus käyttäjältä Lasse Ergolas
Jaksaa jaksaa!


Samat sanat!

Sinua ja Minnaa tämä valitus ei tietenkään hetkauta, kyllä kaikki tietävät ketkä ovat toimiston kiireisimmät työntekijät. Wink
Picture of finngamer
23.09.2012 13:10
Jos olisin lukiossa tiennyt, millaista työelämässä on, en olisi koskaan ulissut miten "rankkaa" koulussa on. Hauskaa luettavaa, lisää tälläistä!

P.S Kannattaisi varmaan vähän vaikeuttaa tuota profiilin tekemistä. Nuita spämmejä ilmestynyt tälläkin viikolla pari kappaletta.
Picture of Muksu
23.09.2012 15:15
Lainaus käyttäjältä Muksu
Jos olisin lukiossa tiennyt, millaista työelämässä on, en olisi koskaan ulissut miten "rankkaa" koulussa on. Hauskaa luettavaa, lisää tälläistä!

P.S Kannattaisi varmaan vähän vaikeuttaa tuota profiilin tekemistä. Nuita spämmejä ilmestynyt tälläkin viikolla pari kappaletta.
Harvoin ne lukioon meniät työelämästä mitään tietävät, eikä aina sieltä päästyäänkään. Rankkaa työtä ei olekkaan on vain vääriä ihmisiä väärillä aloilla...
Picture of gurgi